Privacy verklaring

De Gelukkige ouder, gevestigd aan Doarpsstrjitte 10, 9245 HP Nij Beets, KvK 72765631, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.degelukkigeouder.nl Doarpsstrjitte 10, 9245 HP Nij Beets, 06 264 288 74

Cookies of vergelijkbare technieken

Ik maak gebruik van functionele cookies op mijn website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. (Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari) Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

De volgende cookies worden op de Gelukkige Ouder gebruikt:

  • Google Analytics, deze cookies verzamelen geanonimiseerd gegevens over hoe bezoekers de website gebruiken

Persoonsgegevens die ik verwerk

Wanneer je mijn website bezoekt, verwerk ik gegevens van jou. Zo registreer ik je activiteiten op mijn website. Ook kun je zelf actief gegevens met mij delen wanneer je een contactformulier op de website gebruikt. Ik verzamel geen bijzondere en/of gevoelige gegevens.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer

De Gelukkige ouder verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om mijn website en dienstverlening te verbeteren
  • De gegevens die verzameld worden via het contactformulier worden gebruikt om antwoord te geven op de door jou gestelde vraag of contactverzoek en niet voor andere doeleinden
  • Het afhandelen van je betaling
  • Je te kunnen e-mailen of bellen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
  • De Gelukkige ouder verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte

Delen van persoonsgegevens met derden

De persoonsgegevens zijn voor mijn eigen administratie voor het verwerken van aanvragen en contact. De persoons gegevens worden gedeeld met de volgende partijen:

  • Gearwurk Administraties B.V. Van Knobelsdorffplein 14, 9203 DJ Drachten, Kvk 74814885, Gearwurk-administraties.nl
  • Trifact365, Arnhemseweg 10, 3817 CH Amersfoort, KvK 30262227, trifact365.nl
  • Codely, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort, KvK 32134636, codely.nl

Bewaartermijn

De Gelukkige Ouder bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ik hanteer hiervoor de wettelijke bewaartermijnen.

Rechten

  • Recht op inzage

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.  Je kan hiervoor een verzoek indienen bij anja@degelukkigeouder.nl

  • Recht op rectificatie

Zijn gegevens fout doorgegeven, veranderd of door mij fout verwerkt, dan pas ik deze na verzoek aan

  • Recht op indienen van een klacht

Mocht je een klacht willen indienen dan kan je dat doen via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

  • Recht op overdracht

Als je besluit over te stappen naar een andere partij dan heb je het recht om de gegevens van mij te ontvangen en deze over te dragen naar een andere partij

  • Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens

Als je niet langer wilt dat ik jou gegevens gebruik dan mag je dit aangeven en zal ik deze gegevens vernietigen

Hoe worden de gegevens beveiligd?

De Gelukkige ouder neemt de bescherming van je gegevens serieus door de website https://degelukkigeouder.nl te beveiligen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via anja@degelukkigeouder.nl

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is mogelijk dat het privacy- en cookiebeleid in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Ik raad je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn. Als deze wijzigingen heel ingrijpend zijn, zal ik zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.