Ouder-Kind yoga/meditatie

Helaas zijn de lessen tot nader bericht geannuleerd…….

Even ongestoord een uurtje in volle aandacht ‘zijn’ met elkaar.

Kinderen leven veel meer in het hier en nu, maar hoe ouder ze worden hoe lastiger dit wordt. Zij krijgen ook te maken met stress, verdriet, angst een vol hoofd en bijvoorbeeld slaapproblemen. Deze lessen kunnen helpen om met de dagelijkse spanning en stress te leren omgaan.

In deze drukke samenleving hebben steeds meer mensen behoefte aan een (terugkerend) rustmoment. Ervaringen en onderzoeken hebben uitgewezen dat er bij kinderen meer rust, ontspanning, zelfwaardering, concentratie en zelfvertrouwen ontstaan door het volgen van yoga- of meditatie lessen. Om dit samen met je kind of kleinkind te ervaren is extra waardevol. Er is plek voor maximaal 8 paar.

De lessen worden gegeven door Renske (kindermeditatie docent van Special Mind) en door mijzelf. Renske vanuit haar kindermeditatie en ik vanuit de kinderyoga combineren meditatie en yoga op een hele natuurlijke en speelse manier die beiden zal aanspreken. Je wordt je bewuster van alles wat zich binnen in jou afspeelt. Door oefeningen met aandacht en vanuit verbinding te doen, ontdek je om je aandacht bewust in het hier en nu te houden. Inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Op deze manier ontstaat er een betere balans tussen je lichaam en je gedachten.

Algemene informatie

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Kosten: € 15,- per paar / per les
Locatie: Stationsweg 56, Drachten
Tip: Trek makkelijk zittende kleding aan