Kinderyoga

Voor het volgen van Kinderyoga in omgeving Drachten kan je ook bij de Gelukkige Ouder terecht.

Na mijn zwangerschap zat ik veel in mijn hoofd en beoefende op dat moment geen sport. Ik ben toen gestart met het beoefenen van Hatha Yoga. Door het beoefenen van Yoga ben ik meer in balans gekomen en werd ook nog flexibeler. Het zorgde ervoor dat ik meer mijn hart ben gaan volgen.

Het geven van Kinderyoga kwam op dat moment nog niet in mij op. Ook tijdens mijn opleiding was mijn gedachte vooral om het tijdens de coaching mee te geven aan ouders.

De blije gezichten die ik heb mogen ontvangen tijdens mijn opleiding mocht ontvangen zorgden er bij mij voor dat ik vaker les wou geven.

De kracht van Yoga zit voor mij in het unieke van jezelf ontdekken. Daarnaast krijgen kinderen een betere balans, meer focus en rust.

Ga je mee op avontuur?

Plezier hebben staat bij mij voorop bij Kinderyoga.

Door gebruik te maken van een thema als piraten, lente, jungle, de woestijn neem ik de kinderen mee in hun eigen belevingswereld.

Ik wil kinderen meegeven dat zij zelf invloed hebben op hun gedachten. Dat ze rust kunnen vinden in hun eigen lichaam. Hoe ze om kunnen gaan met stress en steviger en blijer in de wereld kunnen staan.

Gecertificeerd Kinderyoga docente

Ik ben gecertificeerd Kinderyoga docente.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Jip & Jan Academie.

 

HartFocus en Heartfulness met kinderen

Opleiding waarbij de kracht van het hart centraal staat. Kinderen leven van nature uit hun hart. Door deze verbinding te bevestigen leren kinderen om meer in verbinding te blijven.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Arterre Opleidingen

Ontvang Visualisatie Zandmannetjes

Mijn kinderen vinden het fijn om voor het slapen een visualisatie te krijgen. Ze worden hier rustig van en kunnen heerlijk dromen. Wil jij dit ook eens met je kind proberen en wil je graag inspiratie, vraag dan hier je gratis visualisatie aan.