Kinderyoga

Voor het volgen van Kinderyoga in Drachten e.o. kan je ook bij de Gelukkige Ouder terecht.
Na de zwangerschap van mijn zoon ben ik gestart met het beoefenen van Hatha Yoga. Ik zat op dat moment niet lekker in mijn lijf. Ik was te zwaar, mijn lichaam was stijf en mijn hoofd zat helemaal vol. Door het beoefenen van Yoga werd ik flexibeler en kwam ik meer in mijn lijf.

Het unieke van jezelf ontdekken

Ik merkte dat mijn kinderen Yoga ook erg interessant vonden. Als mijn dochter de kans kreeg dan ging ze mee naar een les of werden de matten thuis uitgerold.

Op het moment dat ik de Gelukkige Ouder ben gestart was mijn wens om yoga hierin te verweven. Vooral om ouders oefeningen mee te geven om samen met hun kinderen te gaan doen. Op deze manier creëer je namelijk verbinding met elkaar en het kan klachten oplossend werken. Veel kinderen zijn overprikkeld. Ervaren stress, zijn onzeker en hebben moeite zich staande te houden in deze maatschappij.

Ik heb een training Hartfocus & Heartfulness voor kinderen gevolgd bij Arterre Opleidingen. Dit was mijn eerste aanraking met het geven van Kinderyoga. Het ervaren van de kracht van het hart, zodat je meer verbinding krijgt met jezelf.

Begin 2019 ben ik gestart met de opleiding tot kinderyoga docent bij Jip & Jan Academie van Helen Purperhart. Hier kwam ik erachter dat ik het lesgeven aan kinderen onwijs leuk vind.

De puurheid van kinderen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik les wil geven. Het is zo mooi om te zien hoe snel kinderen alles begrijpen. De inzichten die tijdens de lessen gegeven zal je je leven lang onthouden. Voor mij zit de kracht van Yoga in het unieke van jezelf ontdekken.

Een aantal voordelen zijn:

– Meer Balans & rust

– Meer energie

– Meer kracht

– Betere houding

– Betere ademhaling

Kinderyoga Academie

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Kinderyoga Academie van Helen Purperhart.
Ik ben gecertificeerd Kinderyoga Docente (95 uur RCYT®)

Arterre Opleidingen:

Bij Arterre Opleidingen heb ik Hartfocus en Heartfulness met Kinderen gevolgd.
Bij deze opleiding staat de kracht van het hart centraal.
Kinderen leven van nature uit hun hart. Door deze verbinding te bevestigen leren kinderen om meer in verbinding te blijven.

Ontvang Visualisatie Zandmannetjes

Mijn kinderen vinden het fijn om voor het slapen een visualisatie te krijgen. Ze worden hier rustig van en kunnen heerlijk dromen. Wil jij dit ook eens met je kind proberen en wil je graag inspiratie, vraag dan hier je gratis visualisatie aan.