Alie Koenen

Vorig jaar ben ik het traject bij Anja gestart omdat ik tegen een aantal dingen aanliep in het leven waar ik wel wat hulp bij kon gebruiken. Bij Anja voel je je snel op je gemak. Anja kan haar erg goed inleven en gebruikt veel voorbeelden uit haar eigen leven, wat zorgt voor herkenning. Ik kon altijd bij Anja terecht als ik ergens mee zat en zij gaf mij dan goede tips.

Ik heb er uitgehaald dat ik meer vanuit mijn hart moet leven in plaats vanuit mijn hoofd. Tijdens het traject kwam ik voor moeilijke keuzes te staan en ik heb deze keuze toen gemaakt met mijn hart en dit voelde heel goed.

Ik heb weer stappen gezet, zowel op werk als op privé vlak. Ik leef wat bewuster en probeer vaker stil te staan en dankbaar te zijn voor wat ik heb. Geluk kan soms in hele kleine dingen zitten.

Lieve Anja, bedankt voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.

Hannes de Boer

Mijn ervaringen met Anja, eigenares van ‘de Gelukkige ouder’ zijn prettig en positief.

Anja laat je met haar aanpak lekker graven en geeft niet te snel een voorzet. Ze laat je goed nadenken over jezelf en prikt zo nu en dan iets dieper. Daarmee ga je zaken waarvan je weet dat ze er zijn met een andere benadering bekijken. Afwachten kan ook uitstellen betekenen.

De sessie met de gezinsopstelling was ook goed om te doen. Onderlinge en dieperliggende relaties en omgang met de gezinsleden worden zo beter inzichtelijk. Het is leuk om te ervaren in welke mate je zelf weet te benoemen als je daartoe wordt gestimuleerd.

Anja coacht je echt door de sessie heen, met goede open vragen, een prikkel of stilte wanneer nodig. Fijn om te doen en mee te maken.

Marja Plantenga

Anja is een goede coach die je weer op weg kan helpen naar het juiste pad. Ik heb dat zelf ervaren.

Anja was mijn leidinggevende in een periode dat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Anja heeft door een goede coaching mij weer op de rails weten te krijgen en er ook voor gezorgd dat ik weer met plezier naar mijn werk ging.

Anja is doelgericht maar niet strak. Anja is consequent maar wel rechtvaardig. Ik kan wel stellen dat ik zonder de hulp van Anja niet zover was gekomen als waar ik nu sta.

Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp en kan haar zeker aanbevelen als de juiste persoon om weer energie en plezier in alles te krijgen. Zij kan heel goed relativeren wat belangrijk is.